English / Svenska
<
>
Warning: Undefined variable $build in /customers/0/7/8/poste-restante.se/httpd.www/index.php on line 278 Warning: Undefined variable $script in /customers/0/7/8/poste-restante.se/httpd.www/index.php on line 297 Warning: Undefined variable $setids in /customers/0/7/8/poste-restante.se/httpd.www/index.php on line 303
15 jun 2018


Biljettsläpp: CALL HOME
Datum: 18 juni
Tid: 18-21 (individuella starttider)
Plats: Index (Kungsbrostrand 19, se vägbeskrivning här).

Biljetter bokas: här.

Verket tar ca 20 min.

Observera att du efter din bokning kommer få ett bekräftelsemejl med exakt starttid.OM CALL HOME

Hur filear man en fisk? Läker ett brustet hjärta? Blir av med ett tix? Om man har bränt bottnen av en kastrull, kan den räddas? Hur byter man cykelkedja? Putsar skorna? Förbereder sig inför en katastrof?

Ring hem! På vårt temporära telefoncafé på Index har du möjlighet att göra ett kort samtal "hem", till en av våra telefonister, alla med sina egna specialkompetenser. De är redo att ta emot ditt samtal.

Call Home är den första delen av ett pågående socialt projekt i vilket Poste Restante arbetar tillsammans med The Non-Existent Center. Verkets syfte är att, i en tid av polarisation och segregation, tjäna som en budbärare mellan glesbygd och storstad, mellan generationer och olika livsbanor. Call Home vänder sig till vårt mest basala mänskliga behov av anknytning; hur alldagliga erfarenheter kan betraktas som kompetens och fungerar som en punkt för identifikation.

ok